Sunday, July 22, 2012

Ramadhan Al-Mubarak


Akhirnya tiba jua...Ramadhan disambut sekali lagi tahun ini..alhmdullilah masih dipanjangkan umur utk sama2 menyambut Ramadhan...adalah menjadi harapanku agar Ramadhan kali ini dapat dilalui dengan lebih baik dari tahun2 sebelumnya.

Buat pertama kalinya, awal Ramadhan di sambut bersama2 dgn ank2 di JB..Nana & Ejam..
Stay dua malam di rumah Norli (mama kepada Hilal- member Ejam)..what a nice lady you are Norli..
sporting, happy go lucky...thanx a lot fren....melayan karenah ku & anak2..
seronok bersama family Norli...well sekali sekali berpuasa di luar Kuala Lumpur...best gak..sempat gak ronda2 ke Pasar Karat (ala2 uptown) di JB, di bazar Ramadhan...errmmm byknya kuih...ejam pastinya semua benda nk dibeli..

Anak2 di JB akan balik cuti raya pada 15 Ogos....hari Rabu...mujur di awalkan if tak jenuh gak nk shops barang raya dorang...

This time puasa aku akan pulun buat cookies...Chocolate Raisin Chip & Chocolate Almond Cherry Chip..
testing utk first year...insyallah nk buat juga di luar musim perayaan nk komersilkan cookies ni dibawah jenama Tijarah Cookies..

Next tunggu time nk berpuasa dgn yaya lak..tk sure bila lagi dia balik...tp xkisahlah coz yaya tu dekat jer..

Selamat berpuasa semua

No comments:

Post a Comment